Trønderfotball 2017

Aandal forlater Byåsen

  • Magnus Troøyen
Foto: Stabak.no

Live Aandal har signert for Stabæk.

23-åringen står med totalt 64 kamper og 8 mål for Byåsen, men flytter nå til Oslo for å spille Toppseriefotball for Stabæk. Aandal trente en stund med Stabæk før hun signerte, og forklarer overgangen slik.

– Først og fremst er jeg veldig glad for å få denne muligheten. Jeg valgte Stabæk fordi det virker å være en profesjonell klubb med dyktige trenere. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av en utviklingsorientert og motivert spillergruppe sier Aandal til Stabæks hjemmeside.

– Jeg håper å kunne bidra med fysikk, ballbehandling og forståelse på midten.

Aandal skal kombinere spill for Stabæk med et masterstudie på OsloMet til høsten. Midtbanespilleren signert opprinnelig for Stabæk i slutten av mai, men det er først nå hun slutter seg til blåtrøyene. Denne sesongen spilte hun 10 kamper for Byåsen.

– Vi er glade for å ha fått på plass en avtale med Live. Hun bringer inn rutine og fighteregenskaper som vi vil får godt bruk for i en tøff høstsesong, sier sportslig leder Richard Jansen.

Stabæk ligger helt sist i Toppserien med bare ett poeng. De har bare scoret ett mål hele sesongen, og ligger 8 poeng unna trygg plass.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS