Trønderfotball 2017

Andreas Nordvik klar for Byåsen

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen meldte torsdag at de har kapret signaturen til Andreas Nordvik.

– Jeg gleder meg til å bidra i Byåsen, sier en smilende Nordvik.

Nordvik har vært klubbløs etter at kontrakten hans med Odd gikk ved nyttår, og har de siste månedene blitt sterkt linket til både Levanger og Stjørdals-Blink. Han skal imidlertid ha takket nei til tilbud fra begge klubbene, og har nå heller valgt å signere for Byåsen.

32-åringen startet karrieren i Nardo, men meldte overgang til Rosenborg som ungdomsspiller. Her fikk han aldri gjennombruddet på A-laget, og han har siden den gang vært innom syv klubber i Norge og Danmark. Forrige sesong spilte han for Odd, men her fikk han bare to minutter på banen. Nordvik ble derfor frigitt i vinter, og har siden stått uten klubb.

Trønderen har spilt totalt 151 kamper i Eliteserien. Nå venter kamp for å overleve i andredivisjon med Byåsen.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS