Trønderfotball 2017

Åttende strake kamp uten seier

  • Magnus Troøyen
Arkivfoto. Foto: Byåsens Facebookside

Byåsens kvinnelag tapte 0-3 hjemme mot Medkila søndag, og nærmer seg nå bunnen av tabellen.

Rødtrøyene kjempet lenge i toppen av tabellen forrige sesong, men har slitt veldig med poengfangsten denne sesongen. De har bare vunnet to av sesongens 12 første kamper, og tar nå sommerferie med bare to lag under seg på tabellen.

Søndag kom Medkila på besøk til Byåsen Arena, og bortelaget tok en komfortabel seier etter hattrick av Julie Elise Hoff Klæboe. Dette var Byåsens åttende strake kamper uten seier. Forrige trepoenger kom 5.mai da Byåsen vant 3-1 hjemme mot Grand Bodø.

Nå venter sommerferie, før nettopp Grand Bodø er motstander neste serierunde 4.august. I sommer ønsker Byåsen å forsterke stallen.

– Fra høsten av ønsker vi å styrke spillerstallen vår med nye spennende spillere som har lyst til å være med å løfte klubben videre! Vi søker deg som bor i Trøndelag og som trenger flere sportslige utfordringer for å utvikle deg videre som fotballspiller og du som er på vei til Trondheim til høsten i forbindelse med studier eller jobb, skriver klubben på Facebook.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS