Trønderfotball 2017

Debuterte med scoring

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Olaus Skarsem kronet debuten sin på U21-landslaget med scoring.

Unggutten har tatt store steg for Ranheim i Eliteserien denne sesongen, og fikk mandag landslagsdebuten sin da Norge møtte Danmark til vennskapskamp. Skarsem spilte fra start, og kronet det hele med å sette inn Norges tredje mål etter 70 minutter. Kampen endte med norsk seier 3-2.

Dennis Tørset Johnsen scorte Norges første mål.

– Guttene har stått på bra gjennom hele samlinga, og jeg synes det har vært kjekt. Det er veldig gledelig at guttene fikk uttelling med en god opplevelse. Jeg pushet dem ganske tøft i inngangen til samlingen på at det laget her har en historie, det å spille på U21-landslaget er stort, og jeg synes de har svart veldig godt på det, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no. 

Kampen mot Danmark var lagets siste treningskamp før de første kampene i EM-kvaliken starter til høsten. Skarsem la derfor inn en god søknad til spilletid når det virkelig betyr noe. Norge er trukket i en tøff gruppe i kvaliken, hvor de skal spille mot blant annet Portugal og Nederland.

Skarsem har tidligere spilt syv kamper for Norge U18.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS