Trønderfotball 2017

– Dette Strindheimlaget kommer til å plukke mye poeng fremover

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim har bare vunnet to hjemmekamper denne sesongen. Det mener klubbens leder Mads Jørgensen Frengen er alt for dårlig.

– Vi sitter igjen med veldig blandede følelser så langt. Vi har tatt 12 poeng, men mener selv at vi burde stått igjen med minimum 18 med tanke på prestasjonene i noen av de kampene vi har tapt. Vi mener at det bare er to kamper vi har vært langt under pari, og det er bortekampen mot Kolstad og hjemmekampen mot Raufoss nå sist, forteller Strindheimleder Mads Jørgensen Frengen til Trønderfotball.

Etter fjorårets opprykk fra 4.divisjon var det knyttet stor spenning til hvordan Strindheim kom til å hevde seg i 3.divisjon, og status etter åtte kamper er tolv poeng og en plass midt på tabellen. Trondheimsklubben har vært solide på bortebane, men slitt mer med poengfangsten hjemme på Myra.

Frengen er likevel positiv, og tror poengfangsten og prestasjonene på hjemmebane vil bedre seg utover i sesongen.

– Resten av kampene har vi vært fullt på høyde eller det beste laget hvis man ser på prestasjoner og antall målsjanser vi skaper hver helg. Strindheim og RUTA Arena har i mange år vært og skal være et sted motstanderne ikke skal glede seg til å besøke, så når vi nå står med tre hjemmetap så langt er naturligvis det noe vi ikke er fornøyd med.

Forrige helg tapte blåtrøyene hjemme mot Raufoss 2, og dermed er det like mange poeng (6) opp til opprykksplass som til nedrykksplass.

– Det positive er at vi viser hver helg at vi er et lag som er vanskelige å slå, skaper mye målsjanser og skal bli å regne med utover i sesongen. Sesongen er fortsatt ung, og dette Strindheimlaget kommer til å plukke mye poeng fremover. Nå handler det om å komme seg opp på hesten igjen med en bra prestasjon mot Steinkjer og å få plukket mest mulig poeng inn mot sommerferien, avslutter Frengen til Trønderfotball.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS