Trønderfotball 2017

Kolstad slo tilbake

  • Magnus Troøyen
Foto: Gjøvik/lyn

Kolstad vant 3-1 over Brumunddal lørdag, og revansjerte dermed forrige rundes tap mot Gjøvik/Lyn.

Rødtrøyene har hatt en god sesongstart, og etter dagens seier er det bare målforskjell som skiller Kolstad fra Ranheim 2 på tabelltopp. Kolstad står uten poengtap hjemme, men har slitt mer på bortebane. Forrige uke tapte de 0-1 borte mot opprykksrival Gjøvik/Lyn, og dermed måtte de vinne mot Brumunddal i dag for å holde følge med de andre topplagene.

Kolstad var favoritter i forkant av møtet med bunnlaget Brumunddal, og gikk offensivt ut fra start. De trengte bare ti minutter på å ta ledelsen. Wisth Lie spilte gjennom til Mats Bjerkan som elegant chippet ballen i mål. Petruska avsluttet kort tid etter et flott angrep til 2-0, og det meste så ut til å gå Kolstads vei.

Kolstad skapte flere gode muligheter utover i omgangen, og kunne fort ledet med flere mål til pause.

Brumunddal reduserte imidlertid tidlig i andre omgang, og gjestene jaget på for utligning utover i omgangen. Men Kolstad var solide bakover, og når Petruska satte ballen i mål alene med keeper kort tid før slutt var det avgjort.

Kolstad tok sin fjerde hjemmeseier av fire mulige, og nærmer seg tabelltoppen. Brumunddal ligger på nedrykksplass.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS