Trønderfotball 2017

Levanger låner Mjøndalen-spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Levanger

Mjøndalens Erick Sagbakken har signert en låneavtale med Levanger.

Sagbakken er forsvarsspiller, og spiller hovedsakelig høyreback. Levanger sliter med få tilgjengelige forsvarsspillere, og klubben forteller Sagbakken vil tilby sårt tiltrengt bredde bakover i banen. Sagbakken er også aktuell for venstrebackposisjonen.

19-åringens fulle navn er Erick Bayesu Sagbakken. 2000-modellen kommer opprinnelig fra Huringen IF, men meldte overgang til Mjøndalen i 2015. Her har han de siste årene stort sett spilt for Mjøndalens andrelag i 3.divisjon.

Denne sesongen står Sagbakken med ti kamper for Mjøndalen 2.

– Erick sier at han er vant til landlige omgivelser, og at Levanger derfor ikke blir så ulikt hjemmkommunen, skriver Levanger på sin hjemmeside.

Han har også to landskamper for Norge G18.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS