Trønderfotball 2017

Lillebo reddet Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink så ut til å ryke på sesongens andre tap, men på overtid reddet Mats Lillebo ett poeng.

– Ut ifra spill og sjanser burde vi ha vunnet. Det er bunnlaget. Men Sola har gjort det bra på hjemmebane. Vi var dårligere enn vi hadde håpet på og forventet. Men midt i skuffelsen – når vi ligger under 0 – 1 så sent i kampen, i 82 minutt, er jeg godt fornøyd med at vi klarer å komme tilbake og utligne på overtid, sier Blink-trener Roar Vikvang til Bladet.no.

Blink har hatt en fantastisk sesongstart, og toppet tabellen før søndagens møte med bunnlaget Sola. De fleste trodde nok derfor trønderne skulle ta en komfortabel seier, men Blink klarte ikke å komme seg opp på nivået de har vært så langt denne sesongen.

Etter å ha bommet på flere store sjanser så trønderne ut til å tape 0-1, men på overtid utlignet Lillebo til 1-1. Det ble sluttresultatet.

Men poengtap til tross, Blink topper fortsatt tabellen i andredivisjon. Trønderne står med 17 poeng på 8 kamper, og har en luke på tre poeng ned til Kvik-Halden på andreplass. Blink kan dermed sende en takk til Nardo, som vant mot nettopp Kvik-Halden denne helga.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS