Trønderfotball 2017

Magnus Blakstad i storform

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim knuste Brann 4-0, og er dermed videre til kvartfinale i cupen. I hovedrollen spilte en strålende Magnus Blakstad.

– Dette er det beste jeg har sett av dere noen gang!

Det sa Ranheim-trener Svein Maalen til spillere i garderoben etter kampslutt, før spillerne dro i gang heiarop om Ullevaal. Maalen hadde sett Ranheim rundspille Brann fra start til slutt, med en strålende Magnus Blakstad i hovedrollen. Midtbanespilleren har spilt seg i form etter flere langvarige skadeavbrekk, og var enorm på Extra Arena mandag kveld.

Blakstad dominerte midtbanen, noterte seg for to scoringer, og ble etter kampslutt fortjent kåret til banens beste spiller.

– Jeg tror ikke mange hadde ventet 4–0 på forhånd. Det verste er at jeg synes vi fortjener det også. Det er lenge siden jeg har vært målscorer i det hele tatt, men i hvert fall lenge siden jeg ble tomålsscorer, sier Blakstad etter kampen til NRK. 

Magnus Blakstad gjorde comeback på fotballbanen i vår etter over et år på sidelinjen med korsbåndskade, og har gradvis spilt seg i form. Han fikk sesongens første seriekamp fra start da Ranheim møtte Odd 16.mai, og har beholdt plassen i startelleveren siden.

Ranheim-trener Svein Maalen skryter av Blakstad, og sier dagens kamp er noe av det beste han har sett av hele laget.

– Jeg synes vi gjør en helt fantastisk prestasjon mot et lag som vi gjør dårlige etter hvert. Vi går offensivt til verks, tør å gjøre ting, og vi får godt betalt. Vi spiller vår fotball og scorer noen fenomenale mål. Det var med mitt fotballblikk det beste jeg har sett

Nå venter kvartfinale. Motstanderen blir trukket senere i kveld.

Ranheim-Brann 4–0 (1–0)

Magnus Blakstad (12, 65), Mads Reginiussen (50), Ola Solbakken (59).

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS