Trønderfotball 2017

Ny spiller klar for Nardo

  • Trønderfotball
Foto: Nardofk

Nardo har signert Arne Holter fra Grorud.

– En fantastisk signering for oss, Arne er ung, talentfull og ambisiøs både på og utenfor banen. Han flytter til Trondheim for å starte siv.ing studier på NTNU og passer dermed perfekt inn i vår profil med en miks av spillere som har gått gradene i klubben, spillere fra nærmiljøet, trøndere og ambisiøse tilflyttede studenter som bosetter seg i nærmiljøet, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Nardos Facebookside.

Holter er født i 1999, men har allerede rukket å opparbeide seg solid fotballerfaring i flere klubber. Han spilte for Lillestrøm frem til 2018, og endte på hele 52 kamper for Lillestrøms andrelag. De to siste sesongene spilt for Grorud.

Denne sesongen har han spilt syv kamper for Groruds 2.divisjonslag og fem kamper for Grorud 2 i fjerdedivisjon. Holter står også med 23 aldersbestemte landskamper, derav 8 kamper for Norge G17.

– Vi får inn klok og lærevillig spiller, med en slepen venstrefot, sikker i pasningsspillet, og en spiller med solide offensive kvaliteter. Defensivt er han god i duellspillet og en god førsteforsvarer ifølge rapportene fra Groruds trenerteam, sier Bjerkeset.

Holter er spilleklar for Nardo umiddelbart. Bjerkeset forteller at nysigneringen fort kan bli å se på banen allerede mot Fredrikstad i morgen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS