Trønderfotball 2017

Nytt tap for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Bjarne Berre/Levangerfk.no

Levanger tapte mandag 0-2 borte mot Arendal, og ligger fortsatt på nedrykksplass til 3.divisjon.

Mange tippet Levanger blant lagene som kunne kjempe om opprykk før sesongen ble sparket i gang, men status etter åtte spilte kamper er dyster lesning for trønderne. Levanger har bare vunnet to kamper, og ligger nest sist på tabellen med sine 9 poeng. Bare Sola har startet sesongen svakere.

I dagens match borte mot Arendal viste stadiontavla 0-0 da lagene gikk til pause, men etter hvilen tok hjemmelaget over. Arendal tok ledelsen etter 58 minutter etter et flott angrep, og doblet ledelsen ti minutter før full tid. Levanger hadde et par gode muligheter, men tapte til slutt kampen fortjent.

Dermed må trønderne gå inn i en ny treningsuke på nedrykksplass. De har bare scoret 7 mål hele sesongen, der bare en scoring har kommet på bortebane. Neste helg venter nok en tøff oppgave mot opprykksfavoritt Fredrikstad, og taper de den kan det bygge seg opp en luke opp til trygg plass på tabellen.

Levanger har likevel en kamp til gode på konkurrentene, etter at kampen mot Kvik/Halden ble utsatt.

NB: Bare fire av spillerne som startet for Levanger i dag spilte for klubben forrige sesong.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS