Trønderfotball 2017

Reddet poeng etter sterk opphenting

  • Magnus Troøyen
Foto: Stjørdals Blink

Stjørdals-Blink falt ned fra tabelltoppen etter 2-2 hjemme mot Egersunds søndag.

– Meget voksent gjennomført andreomgang fra vår side. Egersund fremsto som klart beste laget som har vært på vår hjemmebane hittil denne sesongen, skriver Stjørdals-Blink på Twitter.

Stjørdals-Blink har hatt en strålende sesongstart, og lå øverst på tabellen før dagens hjemmemøte med Egersunds. Kampen startet imidlertid på verst tenkelig vis for Blink. Egersunds trengte bare fire minutter på å ta ledelsen, og doblet ledelsen etter 18 minutter.

Blink viste sterk moral utover i oppgjøret, og Ole Kristian Rødahl reduserte til 1-2 like før pause. Etter pause kjørte Blink på for utligning, men målet lot vente på seg. Ti minutter før slutt utlignet Mats Størseth Lillebo til 2-2, som ble sluttresultatet.

– Surt poengtap i Stjørdal etter å ha ledet 2-0. Blink meget imponerende og vil forbli en seriøs opprykkskandidat med mindre Ranheim tar til fornuften i sommervinduet, skriver Egersunds-spiller Markus Naglestad på Twitter.

Dermed står Stjørdals-Blink fortsatt bare med ett tap denne sesongen. Dagens uavgjortresultat fører imidlertid til at Blink faller ned til andreplassen på tabellen, ett poeng bak Fredrikstad på tabelltopp.

300 tilskuere fulgte oppgjøret på Nye Blinkbanen.

NB: Blink hadde bare sluppet inn ett mål på hjemmebane før dagens kamp.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS