Trønderfotball 2017

– Seieren var fullt fortjent

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborg 2 knuste Raufoss sitt andrelag 4-1 mandag kveld, og tar sommerferie bare ett poeng unna tabelltopp.

– Vi er veldig fornøyde med kampen. Guttene leverer fin angrepsfotball gjennom hele matchen og seieren var fullt fortjent, forteller RBK-trener Ger Heerkes til RBK.no.

Raufoss tok tidlig ledelsen etter en godt slått corner, men resten av kampen handlet det aller meste om gjestene fra Trøndelag. Teodor Berg Haltvik utlignet kort tid etter baklengsmålet, og Emil Konradsen Ceide sørget deretter for at Rosenborg kunne gå til pause med ledelse.

Rosenborg-rekruttene presset hardt på for flere scoringer gjennom hele omgangen, og burde ledet med flere mål til pause. De hadde også to baller i nettet som dommeren annulerte.

Ger Heerkes var også tydelig på at Rosenborg ble snytt for et klart straffespark da Franklin Daddys Boy Nyenetue ble felt.

I andre omgang fortsetter RBK å trykke på, og Raufoss-spillerne ble tydelige slitne utover i omgangen. Teodor Haltvik la på til 3-1, før Emil Ceide scoret sitt andre mål for kvelden rett før full tid. Dermed endte kampen 4-1.

– Vi tror ikke moderklubben i Eliteserien trenger å lete utenfor egen klubb for å finne spillere med gode kvaliteter. Disse gutta kan sin «Nils Arne Eggen». Vi så mange av dem på Nammo Stadion i kveld, skryter Raufoss på sin hjemmeside etter kveldens kamp.

Dermed tar Rosenborg 2 ferie på tredjeplass i sin avdeling i 3.divisjon. Det er ett poeng opp til Gjøvik/Lyn på tabelltopp.

Kampfakta

Raufoss 2 – Rosenborg 2 (1-2) 1-4
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, NAMMO Stadion
mandag 24.juni 2019 kl. 17:00

Mål

1-0 Moldskred 14´
1-1 Haltvik 18´
1-2 Ceide 24´
1-3 Haltvik 64´
1-4 Ceide 90´

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS