Trønderfotball 2017

– Vi må gå for å vinne igjen

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

Ranheim-spillerne er tilbake fra ferien, og har startet oppkjøringen inn mot Molde-kampen.

Onsdag denne uken var Ranheim-spillerne tilbake på treningsfeltet etter ni dager med ferie. Nå venter 1,5 uke med trening før blåtrøyene reiser til Molde neste helg. Michael Karlsen forteller at noen dager på stranda gjorde godt, og tror Ranheim har gode muligheter til å få med seg noe fra Aker Stadion når serien sparkes i gang neste helg.

– Jeg har jo aldri tapt på Aker stadion og aldri ikke scoret, så må bare fortsett der da, smiler Karlsen til Ranheims hjemmeside.

Han ser tilbake på gode opplevelser mot Molde forrige sesong.

– Vi slo dem jo i begge kampene i fjor, så vi må gå for å vinne igjen!

Ranheim startet sesongen med fire strake kamper uten seier, men presterte bedre inn mot sommerferien. Etter 10 spilte kamper står de med 13 poeng, og ligger trygt plassert på en 9.plass, to plasser over Rosenborg.

Michael Karlsen forteller at det er mye energi på treningsfeltet etter ferien, og tror Ranheim kan fortsette den gode trenden når serien sparkes i gang neste helg.

– Det har vært veldig deilig, deilig å fått koblet av etter mange kamper nå og lade opp. Når du blir fotballproff så er det lite ferie, da vi sjeldent bruker å ha fri som vi har hatt nå midt i sesongen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS