Trønderfotball 2017

– Vi rundspiller regelrett Bryne FK så til de grader

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Nardo vant torsdag 3-2 over Bryne, og klatrer dermed opp til andreplass på tabellen!

– Denne spillergruppen slutter aldri å imponere oss i trenerteamet og bryter stadig nye grenser. Om vi presterte tidvis årsbeste mot Kvik Halden er dette definitivt det beste vi har gjort kollektivt siden mitt inntreden i 2010. Rett og slett fantastisk gledelig å se den entusiasmen, lagånden, moralen og den sprudlende offensive fotballen vi presterer, sier en strålende fornøyd hovedtrener Tormod Bjerkeset til Nardos Facebookside.

Etter en vinter preget av trussel om nedleggelse var det få som hadde tro på Nardo før sesongstart, men bydelsklubben har imponert alle. Torsdag leverte de en svært solid kamp mot Bryne. Etter en fantastisk første omgang ledet de 3-1 til pause, etter scoringer av Vebjørn Vinje, Ole Christian Hammerfjell Sæter og Jarl Magnus Knutsen.

– Vi rundspiller regelrett Bryne FK så til de grader, leder 3-1 til pause, ikke et mål for lite. Vi er gode i alle spillets faser, bunnsolid defensivt og offensivt sitter rytme og relasjoner bedre og bedre. I dag viser vi virkelig hvilke strenger vi har å spille på. Sjansebonansa etter både dødball, godt etablert angepsspill og dødelige kontringer

Etter pause ble det jevnere, og Bryne fikk en noe heldig redusering etter et frispark.

– 2. omgang blir jevnere, stillingskrig og mer åpen kamp. Men vi skaper sjanser nok til å sette både ett og to mål til. Men noen fantastiske redninger av Bryne keeperen gjør at det ender 3-2. Rett og slett imponert og stolt over hvordan vi framstår i dagens kamp!

Dermed klarer Nardo opp til andreplass på tabellen, foran lag som FFK, Arendal, Egersund og Bryne. Bare Stjørdals-Blink ligger foran, med to poeng mer.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS