Trønderfotball 2017

Blink tilbake på tabelltoppen

  • Trønderfotball
Foto: Blink på Twitter

Stjørdals-Blink vant 3-1 hjemme mot Kvik Halden lørdag ettermiddag, og klatrer dermed tilbake på tabelltoppen i 2.divisjon.

Trønderne har hatt en fantastisk første halvdel av sesongen, og etter dagens seier står de bare med ett tap gjennom hele vårsesongen. I toppkampen mot Kvik trengte Blink bare 11 minutter på å ta ledelsen, da Mats Lillebo satte et straffespark i mål etter at Sondre Stokke ble sparket ned innenfor feltet.

Resten av omgangen var sjansefattig, men like før pause fikk Lillebo en ny sjanse fra straffemerket etter en høy fot inne i Kvik-boksen. Denne gang prøvde Stokke seg på en chip, som gikk rett på keeperen. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0.

Etter hvilen tok Kvik et lite grep om kampen, men det var Blink som var farligst foran mål. Bjørnar Hove raget høyest på en corner, og doblet ledelsen til 2-0. Kort tid etter satte Mats Lillebo inn 3-0 direkte fra et frispark, og kampen var avgjort.

Kvik satte inn en sen redusering, men Blinks tre dødballmål var nok til å ta en komfortabel seier foran 316 betalende tilskuere på Nye Blinkbanen.

Nå gjenstår det bare en kamp før Blink tar sommerferie, og uansett hvordan bortekampen mot Bryne ender kan trønderne se tilbake på en fantastisk vårsesong. De har vunnet 8 av 13 kamper, bare tapt en kamp, og har en målforskjell på sterke 29 – 8.

Nå gjenstår det å se om Blink klarer å beholde alle spillerne gjennom sommeren. Dagens målscorer Bjørnar Hove og keeper Thomas Lia har allerede bestemt seg for å forlate klubben.

NB: Blink trenger mest sannsynlig bare to nye poeng for å berge plassen i 2.divisjon…

Kampfakta:

Nye Blinkbanen

Stjørdals-Blink – Kvik Halden 3-1 (1-0)

1–0 Mats Lillebo (11)

2–0 Bjørnar Hove (73)

3–0 Mats Lillebo (77)

3–1 Yousef Chaib (85)

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS