Trønderfotball 2017

– Deilig å være i gang igjen

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheims midtbanespiller Oskar Andreassen tror klubben kommer til å bite godt fra seg gjennom høstsesongen.

–  Før sesongen satt det litt løst hvilken ellever som skulle starte, i motsetning til nå når alt er mere satt og vi kjenner våre posisjoner bedre. Alle har tro på tre poeng i hver kamp vi spiller, og for å kunne ha tro på dette handler det om å opprettholde nivået på trening uke ut og uke inn. Nå har vi også fått inn et par spillere i sommer som har vist seg å være positivt for oss, fortsetter midtbanespilleren. sier Andreassen til klubbens hjemmeside.

Etter en kort sommerferie startet Strindheim høstsesongen forrige helg, med borteseier mot Verdal. Strindheim vant kampen uten å imponere 2-1, men Andreassen tror spillet vil sitte bedre utover høsten.

– Først og fremst er det deilig å være i gang igjen. Oppstart føles som første skoledag, og gutta har vært heltent. Treningene den siste uka har vært hard, og vi har fått kjørt oss godt, sier midtbanespilleren.

Det var knyttet mye spenning til hvordan Strindheim kom til å klare seg i 3.divisjon etter fjorårets opprykk fra 4.divisjon. Så langt er status en plassering midt på tabellen, men Andreassen tror klubben kan klatre på tabellen utover høsten.

– Det blir uansett et helvete å møte oss denne høsten og vi skal gjøre det vi kan for å starte med et brak!

Til helga venter hjemmekamp mot Tiller. Kampen spilles på Ruta Arena lørdag klokken 16.00.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS