Trønderfotball 2017

Dennis Tørset Johnsen klar for ny klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

21-åringen lånes ut fra Ajax til PEC Zwolle neste sesong.

– I min alder må jeg ha spilletid i Eredivisie. Jeg har en god følelse for PEC Zwolle, ikke bare basert på de samtalene jeg har hatt sammen med klubben, men også ut fra det jeg har sett de siste sesongene. Jeg ser skikkelig frem til å komme i gang med sesongen, sier Tørset Johnsen til klubbens hjemmeside.

Dennis Tørset Johnsen ble solgt fra Heerenveen til Ajax i 2017, men har fått få sjanser på A-laget til storklubben. Forrige sesong var han utlånt til nettopp Heerenveen, og nå venter altså et nytt utlån til PEC Zwolle. Låneavtalen inneholder også opsjon på kjøp.

Tørset Johnsen spilte seks seriekamper fra start for Heerenveen forrige sesong, og kom inn som innbytter i syv kamper. Han noterte seg ikke for noen målpoeng.

– Johnsen er en spiller som liker å løpe med ballen, og som kan skape mange farligheter fremover i banen. Han har et stort potensiale, og har muligheten til å komme langt innen fotballen. Det er nå opp til Dennis om å overbevise klubbledelsen om sine evner kommende sesong, sier teknisk manager i PEC Zwolle, Mike Willems.

Tørset Johnsen startet karrieren i Tiller, men ble tidlig hentet av Rosenborg. Herifra gikk turen til Heerenveen, før Ajax hentet trønderen i 2017.

PEC Zwolle kom på 13.plass i Eredivisie forrige sesong.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS