Trønderfotball 2017

– Det har vært en bra start både for meg og laget

  • Magnus Troøyen
Foto: Stjørdals-Blink

Mats Størseth Lillebo har banket inn mål for Stjørdals-Blink gjennom hele vårsesongen, og er toppscorer i 2.divisjon. Nå har han forlenget låneavtalen med Blink ut sesongen.

Etter å ha slitt med spilletiden hos Ranheim ble Lillebo lånt ut til Stjørdals-Blink i vinter, og oppholdet i 2.divisjon ble en umiddelbar suksess for snekkeren fra Skatval. Han har vært en av de viktigste brikkene bak Blinks fantastiske vårsesong, og en viktig grunn til at trønderne kjemper om opprykk til 1.divisjon.

Låneavtalen mellom Ranheim og Stjørdals-Blink gjaldt i utgangspunktet frem til 1.august, men partene har bestemt seg for å forlenge den ut sesongen.

– Det har selvfølgelig vært en bra start både for meg og laget, og det er artig. Tallene er bra, men det viktigste er at kroppen spiller på lag etter par tunge år. Det er godt å få spilt kamper jevnlig og det å score mål er bonus, sier Lillebo til Adressa.

Stjørdals-Blink ligger på andreplass etter 14 spilte kamper, bare ett poeng bak Fredrikstad på tabelltopp. Flere har ment at Ranheim burde hentet tilbake Lillebo i sommer, men spissen er motivert for en høstsesong med Blink.

Lillebo står med 14 scoringer på like mange kamper denne sesongen.

– For øyeblikket er fokus å prestere så bra som mulig for Blink, så gjør vi opp status etter sesongen. Ingenting er avgjort. Jeg har alltid ambisjoner om å spille på høyest mulig nivå. Jeg har hatt litt dialog med Ranheim, men vi får gjøre opp status etter sesongen, selv om det har gått bra hittil, gjentar han til Adressa.

– Jeg ville bidra mer i Ranheim og jeg føler det var et nivå jeg var i nærheten av. Så var jeg uheldig med skader, samtidig som det var bra konkurranse

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS