Trønderfotball 2017

– Det har vært noen tunge uker

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen står med fem strake tap, og ligger helt sist på tabellen i 2.divisjon. Hovedtrener Erik Selnæs sier klubben er inne i en tung periode.

– Det har vært noen tunge uker. Vi har slitt både spillemessig og poengmessig, men først og fremst det siste. Det har vært en blanding av kamper der vi i noen kamper rett og slett har vært sjanseløse, så ærlig må vi være, mens vi i andre kamper har vært i nærheten av poeng, men ikke prestert godt nok, sier Byåsen-trener Erik Selnæs til klubbens Twitterkonto.

Byåsen åpnet sesongen med sterk hjemmeseier mot Brattvåg, men resten av vårsesongen har trønderlaget slitt kraftig med poengfangsten. Når vi nå nærmer oss sommerpausen står Byåsen med to seire på tretten kamper, og med sine åtte poeng skiller det syv poeng opp til trygg plass.

– Nå venter Vidar til helga, og da gjelder det bare å skvise ut det som er igjen av sitronen. Vi føler ikke vi er sjanseløse, det er noen få kamper der vi ikke har vært i nærheten av poeng, men ellers føler vi at vi er nære. Men vi mangler det siste lille.

Vidar ligger også på nedrykksplass, og søndagens kamp blir dermed en kamp som fort kan definere sesongen for Byåsen. Med tretten innslupne mål de siste tre kampene må Byåsen imidlertid heve seg kraftig for å berge plassen i 2.divisjon, og det er Selnæs klar over.

– Vi må rett og slett bli bedre, og så må vi se hvor mye bedre vi klarer å bli på kort tid, avslutter Selnæs.

Byåsen – Vidar spille søndag klokken 14.00 på Byåsen Arena.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS