Trønderfotball 2017

– Det kan skje noen småting hos oss

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-spillerne er endelig tilbake på treningsfeltet etter sommerferien. Trener Svein Maalen er fornøyd med de spillerne han har, men utelukker ikke aktivitet på overgangsmarkedet.

Blåtrøyene har hatt en variabel vårsesong, og etter å ha tapt hele 1-5 for Bodø/Glimt i siste kamp før sommerpausen måtte trønderne ta ferie på kvalikplass. Bare to poeng skiller ned til direkte nedrykk. Nå er to uker med sol og bading over, og oppladningen til den viktige høstssongen er i gang.

Ranheim har bare vunnet fire kamper i Eliteserien denne sesongen, og Maalen mener Ranheim blir ordentlige underdogs når høstsesongen sparkes i gang til helga.

– Det gjør godt for alle å holde seg unna hverandre i en liten periode. Vi skal være skikkelig sultne og er ordentlig underdogs, sier Svein Maalen i et videointervju publisert på Ranheims hjemmeside.

Mens Ranheim slet med resultatene i serien inn mot sommeren, var prestasjonen i cupen langt bedre. Trønderne knuste nemlig Brann hele 4-0 hjemme på Extra Arena 26.juni. Nettopp Brann er motstander også nå til helga, hjemme på Extra Arena.

– Vi skal være skikkelige sulte nå i høst. Vi er ordentlige underdogs. Vi skal jobbe knallhardt i hver eneste kamp for å få trepoengere. Nå venter en solid utfordring med nok en hjemmekamp mot Brann. Det kommer til å bli en tøff nøtt å knekke, Brann er nok ikke akkurat stolt av den forrige kampen de spilte her på Ranheim, sier Maalen.

Ranheim har god kontroll på hva som rører seg på trønderske fotballbaner, og Maalen utelukker ikke at de signerer nye spillere i sommer.

– Vi har veldig lite skader, og god konkurranse om plassene i laget. Selv om det kan skje noen småting hos oss også. Det er alltid godt med litt utluftning, noen har kanskje også godt av å få en utfordring andre plasser enn her hos oss, men det er litt tidlig å si. Men det blir ikke noen store endringer, legger han til.

Ranheim – Brann spilles søndag 4.august klokken 18.00.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS