Trønderfotball 2017

– Han er for god for 4. divisjon

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerfotball.no

Tiller Idrettslag Fotball har signert angrepsspilleren Even Rogstad Kvalvær.

Kvalvær kommer fra Kvik, hvor han står oppført med 8 kamper denne sesongen. 20-åringen har tidligere spilt for Utleira og Strindheim, og er også fast inventar på Utleira Futsal i Eliteserien. Kvalvær debuterte for Tiller søndag da blåtrøyene knuste Strindheim 3-0.

– Even har vært på radaren vår den siste tiden. Jeg mener han er for god for 4. divisjon, og nå får han prøvd seg på nivået over sammen med en solid gjeng med spillere. Han kan spille både ving og spiss, og er samtidig tofotet, sier Tiller-trener Simon Hustad Evjen til Tillers hjemmeside.

Kvalvær endte med totalt 27 kamper, 10 mål og 10 assist for Kvik.

– Han er det jeg liker å kalle «hel ved»: gir alltid alt på treningene og legger lite i mellom. Han kommer til å gi oss en sunn og god konkurranse i vårt fremste ledd, og vi håper selvfølgelig vi klarer å få ut det store potensialet. Vi gleder oss til å se ham i helblått, forteller Evjen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS