Trønderfotball 2017

Jakob Tromsdal forlenger låneavtalen

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdalingen Jakob Tromsdal har forlenget låneavtalen med Stjørdals-Blink ut sesongen.

Tromsdal debuterte for Blinks A-lag allerede som 15-åring, men meldte den påfølgende vinteren overgang til Rosenborg. Her spilte han totalt 52 kamper for Rosenborgs andrelag, før han vinteren 2017 dro videre til Ranheim. I vinter ble han lånt ut tilbake til Stjørdals-Blink frem til sommeren, og nå er det klart at avtalen forlenges ut sesongen.

Tromsdal har spilt samtlige kamper for Blink gjennom vårsesongen, og vært en viktig brikke for laget som topper sin avdeling i 2.divisjon. Jakob Tromsdal er oppvokst på Stokmoen, bare noen få hundre meter fra Blinks hjemmebane.

– Jakob er en fotballspiller som er altfor god til å leve i skyggen på en innbytterbenk i flere sesonger. Vi ønsker å bistå stjørdalsgutten Tromsdal til å bli eliteseriespiller og han vil samtidig hjelpe oss i 2.div.  Vi har også i denne forbindelse hatt en god og konstruktiv dialog med Ranheim Toppfotball. Roar Vikvang kjenner ham godt, og var den som ga ham debuten for A-laget som 15-åring. Nå trenger Jakob å spille førstelagsfotball, fortalte sportslig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Håvard Fuglem, da låneavtalen ble klar.

Forrige sesong fikk Tromsdal bare 4 innhopp for Ranheim i Eliteserien.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS