Trønderfotball 2017

Lykke Strand klar for Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Andreas Lykke Strand er klar for Stjørdals-Blink Fotball.

– Blink er en fremadstormende klubb som har gjort det veldig bra i 2.divisjon i år. Det passet også veldig bra med tanke på pendling og studier. Jeg synes Blink er en fin klubb å spille for, sier Lykke Strand til Blinks hjemmeside.

Midtbanespilleren startet karrieren i Verdal, men meldte overgang til Levanger allerede som 14-åring. Tross sin unge alder (22) har han allerede opparbeidet seg mye erfaring på fotballbanen. Han fikk sin debut i 2.divisjon allerede i 2013, og har totalt notert seg for 49 kamper i 2.divisjon og OBOS-ligaen for Levanger.

De siste årene har han slitt mye med skader, og nå håper han å kunne restarte karrieren i Blink.

Lykke Strand har ikke spilt noen offisielle kamper denne sesongen, men fikk 10 kamper for Levanger i Obos-ligaen i 2018. Han har spilt totalt 49 kamper for Levangers A-lag og 46 kamper for Levanger 2.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS