Trønderfotball 2017

Nå står Gjertsen fritt til å snakke med andre klubber

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

Torgil Gjertsen er på utgående kontrakt i Kristiansund.

Trønderen ble solgt fra Ranheim til Kristiansund sommeren 2017, og signerte da en kontrakt på 2,5 år. Det har nå gått to år siden siden Melhusbyggen signerte kontrakten, og han har etter 1.juli dermed stått fritt til å snakke med andre klubber.

– Torgil Gjertsen var god på Lerkendal mot Rosenborg, for et lag som ikke akkurat spilte på godfoten hans. Gjertsen er trønder, kan bekle flere roller offensivt og kontrakten hans går ut etter sesongen, skriver Kai Bardal på Twitter.

27-åringen har spilt totalt 54 kamper for Kristiansund, og notert seg for 11 scoringer. Denne sesongen har han spilt 16 kamper, men har fortsatt til gode å komme på scoringslisten. Det er ikke kjent hva trønderen tenker om fremtiden, men han har tidligere uttalt i intervju at han håper å en gang kunne spille for Rosenborg.

– Da sier jeg jo ikke nei, jeg er jo ikke dum. Er man trønder, er drømmen å spille for Rosenborg. Om tilbudet hadde kommet, hadde jeg gått fra Kristiansund og oppover, det er jeg sikker på. Det er ikke noe å tenke på, flirer Gjertsen til Nettavisen.

For Ranheim er hele fem spillere på utgående kontrakt. Dette er Øyvind Storflor, Glenn Walker, Marius Augdal, Joachim Olufsen og Kim Riksvold. I Tromsø er Mushaga Bakenga på utgående kontrakt.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS