Trønderfotball 2017

Vinje klar for Stjørdals-Blink

  • Trønderfotball
Foto: Blinkfotball.no

Vebjørn Walnum Vinje har signert for Stjørdals-Blink.

– Det blir artig å få være med på et forsøk på å rykke opp. Jeg ser fram til å gi alt jeg har for å nå det målet sammen med klubben og mine nye lagkamerater, sier Vinje.

Vinje har spilt 14 kamper for Nardo i cup og liga denne sesongen, og spilte senest fra start lørdag 13.juli da Nardo møtte Moss. Nå forlater den robuste forsvarsspilleren Nardo til fordel for Stjørdals-Blink. Vinje skrev under overgangspapirene lørdag kveld, bare få timer etter hans siste kamp for Nardo.

I Blink skal han erstatte midtstopper Bjørnar Hove, som flytter sørover i sommer.

– Vi forsøkte å hente Vebjørn allerede før 2 år siden når han flyttet fra Bodø ned til Trondheim. Han har nå spilt 2 gode sesonger for Nardo og har utviklet seg til å bli en solid og trygg midtstopper. Han var vårt udiskutable førstevalg når Bjørnar (Hove) måtte erstattes i sommer, sier sportslig leder for Blinks A-lag, Håvard Fuglem til klubbens hjemmeside.

Walnum Vinje er opprinnelig fra Nesna i Nordland. Han har også spilt seniorfotball for Bodø-Glimt og Mo i tillegg til Nardo. Vinje fikk 4 A-lagskamper for Bodø/Glimt. Han meldte overgang til Nardo i 2018, og har spilt for trønderklubben i 1,5 sesong.

– Vebjørn er autoritær og en spiller med høy tilstedeværelse og energi i spillet sitt. Det var et ønske fra oss å få inn en veletablert spiller som har dette nivået inne og som kan ta oss det ekstra steget sportslig. Dette får vi med Vebjørn. Han er tent på prosjektet vårt og gir mye av seg selv både på og utenfor garderoben. En ledertype. Vi er særdeles fornøyd med denne signeringen, sier Fuglem.

Debuten til Vebjørn Walnum Vinje blir mest sannsynlig i treningskampen mot Levanger på Moan 3.august.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS