Trønderfotball 2017

Usikkert hvor Faye Lund spiller til høsten

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Mjøndalen ønsker å beholde Julian Faye Lund ut sesongen, men Rosenborg avventer å gi svar.

Etter to sesonger på utlån til Levanger ble 20-åringen lånt ut til Mjøndalen før årets sesong, og oppholdet hos bruntrøyene har etter en variabel start blitt en suksess. Keeperen har spilt 10 Eliteseriekamper fra start, og har den siste tiden virket som et klart førstevalg mellom stengene hos Mjøndalen.

Mjøndalen ønsker derfor å forlenge låneavtalen ut sesongen, men Rosenborg har utsatt å gi svar. De må først finne ut om Arild Østbø blir i klubben. Det melder nettstedet RBKweb.no. 

– Ja, de er interesserte. Vi diskuterer med Mjøndalen om hva vi gjør. Det kommer litt an på situasjonen til Arild og André. Det er et puslespill hele veien. Vi vurderer det akkurat nå, forteller Stig Inge Bjørnebye til RBKweb.

Med Faye Lund mellom stengene står Mjøndalen nå med fem strake kamper uten tap. De ligger på 11.plass i Eliteserien. Utlånsavtalen mellom RBK og Mjøndalen varer i utgangspunktet frem til 5.august.

– Reisen til Julian har vært fantastisk. Med to år i Levanger som ung keeper fikk han mye erfaring. Nå får han eliteserieerfaring. Det er veldig verdifullt, skryter Bjørnebye.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS