Trønderfotball 2017

Blink-spiller klar for Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Robert Williams skrev onsdag under kontrakt med Ranheim.

– Vi har skaffet oss en ballsikker spiller, som vi tror kan utvikle seg til å bli en veldig god offensiv sideback. Williams er en god førsteforsvarer, som også er klok og ansvarsbevisst, sier Svein Maalen om nyervervelsen til Ranheims hjemmeside.

Robert Williams har en fortid i Rosenborg, men valgte forrige vinter å forlate seriemesterne for å signere en ettårskontrakt med Stjørdals-Blink. Williams har spilt 19 kamper for opprykksjagende Blink denne sesongen, og skal fullføre sesongen for 2.divisjonslaget før han blir Ranheim-spiller 1. januar 2020.

Forsvarsspilleren står oppført med en rekke ungdomslandskamper, og er av mange spådd en stor fremtid. 19-åringen har signert en treårskontrakt med Ranheim.

Denne signeringen er helt i tråd med intensjonen i vårt samarbeid med Ranheim toppfotball. Hvis spillere er modne for større oppgaver kan de få sjangsen. For Robert sin del er det en fin mulighet til å få matchet seg på et enda høyere nivå enn 2 divisjon. Vi ønsker Robert lykke til i ny klubb, sier Håvard Fuglem, sportslig leder Stjørdals-Blink til Blinks hjemmeside.

Ranheim har også nylig signert Martin Lundal. Som Williams slutter 24-åringen seg til troppen 1.januar 2020.

– Martin er en spiller det var helt naturlig for oss å hente. Han er en typisk Ranheim-stopper: god offensivt, smart i posisjonsspillet, og duellsterk. Han har også spilt mye «voksenfotball» nå, og vi mener han er klar til å ta neste steg, sier Svein Maalen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS