Trønderfotball 2017

– Det var hit jeg ville

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Edvard Sandvik Tagseth har signert for Rosenborg.

– Dette var klubben jeg trivdes best i og den klubben jeg tror jeg kan utvikle meg best som person og fotballspill, for å bli så god som jeg kan bli. Jeg har alltid hatt en drøm om å spille for Rosenborg. Nå fikk jeg sjansen og da kunne jeg ikke si nei, sier Tagseth til Rosenborgs hjemmeside.

18-åringen ble presentert i pausen foran nesten 19 000 tilskuere da Rosenborg møtte Maribor tirsdag kveld. Tagseth har vært klubbløs etter at kontrakten med Liverpool gikk ut 1.juli, og har trent med Rosenborg tidligere i sommer. Han har også spilt U19-EM i Armenia i sommer.

Midtbanespilleren fra Frosta har også trent med den nederlandske klubben Groningen, men forteller at han raskt ble sikker på at Rosenborg var den riktige klubben for han. Han sier han har stor tro på RBK-trener Eirik Horneland.

– Det føles veldig godt. Det var hit jeg ville og da var det godt å endelig få det på plass, sier Tagseth.

Stortalentet har signert en fireårsavtale med Rosenborg.

Tagseth startet karrieren i Neset, men signerte for Liverpool allerede som 14-åring.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS