Trønderfotball 2017

Dette er Ranheims nye toppspillerutvikler

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Jonas Lian Hansen fra Namsos er ansatt som toppspillerutvikler i Ranheim.

33-åringen har i mange år vært spillerutvikler for Molde FK sitt Aker-Akademi, og samtidig jobbet med videoanalyse for A-laget. Han valgte etter hvert å flytte hjem til Namsos, hvor han har vært hovedtrener for Namsos IL. I Namsos har han også vært innom jobbene som G19-trener, trenerveileder og daglig leder.

I Ranheim tar Hansen over stillingen til Martin Sørensen, som startet i ny jobb som utviklingsleder i Trondheims-Ørn fra 1. august.

– Ansettelsen av Jonas har en tydelig profil av langsiktighet, der økt kvalitet gjennom kontinuitet er hovedmålet. Klubben vil fremheve at Namsos IL er raus i forbindelse med denne overgangen, og at våre to klubber inngår en formell samhandlingsavtale parallelt i med denne ansettelsen, skriver Ranheim på sin hjemmeside.

33-åringen har UEFA A-lisens, og starter i jobben umiddelbart etter sommerferien.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS