Trønderfotball 2017

Faye Lund blir i Mjøndalen ut sesongen

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Utlånsavtalen mellom Rosenborg og Mjøndalen er forlenget ut sesongen.

Julian Faye Lund ble lånt ut fra RBK til Mjøndalen før sesongstart, og keeperen ble raskt en suksess på Nedre Eiker. Hittil i år har han spilt 16 kamper for bruntrøyene, og i dag ble det klart at utlånsavtalen forlenges.

– Det var naturlig for oss å forlenge denne avtalen. Julian har gjort det bra hos oss og vi synes han har fin utvikling. Dialogen med RBK har veldig veldig ryddig og grei hele veien, og nå synes vi det var greit å formalisere avtalen for resten av året, sier sportssjef Kenneth Karlsen til Mjøndalens hjemmeside.

Faye Lund ble hentet av Rosenborg i 2015, og tilbragte to sesonger på lån hos Levanger før turen i vinter gikk videre til Mjøndalen. Han var opprinnelig bare utlånt frem til sommeren. Avtalen ble først forlenget ut august, før den nå altså er forlenget ut sesongen.

Keeperen står med en rekke ungdomslandskamper, og har denne sesongen spilt fem kamper for Norge U20. Han er likevel bare tredjevalg i mål for Rosenborg.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS