Trønderfotball 2017

Glenn Walker klar for ny klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Hodd.no

Hødd og Ranheim er enige om en utlånsavtale for Glenn Daniel Rogstad Walker ut sesongen.

Høyrebacken kom til Ranheim før 2018-sesongen fra Rosenborg, men har fått lite spilletid i Eliteserien. Nå lånes han derfor ut til Hødd. Walker fikk sine første eliteserieminutter i kampen mot Start i fjor, men har ikke fått spilletid for A-laget denne sesongen.

– Glenn er ein hurtig, fotballklok og godt skolert back, som kan spele på begge sider. I tillegg er det ein ambisiøs gutt som passer bra inn i spelargruppa vår, sier Hødd-trener Sander Nyland til klubbens hjemmeside.

Avtalen gjelder ut 2019.

– Det blir en fin mulighet til å prøve seg på seniorfotball et annet sted enn med andrelagsfotball i Ranheim for Glenn, sier Ivar Sandvik om utlånsavtalen til Ranheims hjemmeside. 

Glenn Walker spilte aldersbestemt fotball i Stjørdals/Blink før han ble hentet av Rosenborg. Nå får han muligheten til å møte Stjørdals-Blink som Hødd-spiller, da begge lagene spiller i samme avdeling i 2.divisjon. Lagene møtes allerede 18.august.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS