Trønderfotball 2017

Henriksen helt ute i kulden

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen skal være uønsket i Hull.

Trønderen har ikke vært i en eneste kamptropp for den engelske klubben så langt denne sesongen, og er også fratatt kapteinsbindet. Championship-klubben forsøker å få solgt den norske landslagsspilleren, men sliter med å finne klubber som vil møte priskravet på 3 millioner pund.

– Han trenger å finne seg et nytt hjem, bekrefter Hull-manager Grant McCann til Hull Live. 

Hull har hentet flere midtbanespillere i sommer, og det virker tydelig at Henriksen ikke lenger i i klubbens planer. Selv om overgangsvinduet i England nå er stengt, er det åpent i resten av Europa frem til 2. september.

– Slik det er nå, er det veldig tydelig at Hull vil ha Henriksen vekk. De vil at Henriksen skal komme seg videre, bli kvitt en av de høyeste lønningene på laget og også få penger for en spiller som hele tiden synker i verdi, skriver Hull Live’s Philip Buckingham.

Henriksen har i flere intervjuer snakket om hvordan han håper å kunne returnere til Premier League eller en annen av de store europeiske ligaene. Han var sterkt knyttet til Bordeaux i vinter, men interessen fra den franske klubben skal ha kjølnet.

Hull Live melder at Valencia også skal ha vist interesse for Henriksen i sommer, men at de ikke ønsket å betale summen Hull krevde.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS