Trønderfotball 2017

Kjell Rune Sellin klar for ny klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Sandefjordfotball.no

Trønderen gir seg i Fredrikstad, og har signert kontrakt med Strømmen.

– Takk til Kjell Rune for hans bidrag på og utenfor banen. Vi ønsker han lykke til i Strømmen. Slik situasjonen ble er dette en god løsning for alle parter og det skal bli gøy å følge Kjell Rune under ledelse av Ole Martin, forteller FFK-trener Per-Mathias Høgmo til klubbens hjemmeside.

Kjell Rune Sellin startet karrieren hos Ørland BK, og Strømmen blir nå hans 10. klubb i karrieren. Trønderen har tilbragt 1,5 sesonger i FFK, hvor han har notert seg for 13 scoringer på 40 kamper. Den siste tiden har spissen, som nettopp fylte 30 år, slitt med spilletiden, og nå tar han derfor turen videre til Strømmen i OBOS-ligaen.

– Kjell Rune er en angrepsspiller med stor rutine og høy forståelse. Han har referanser fra toppfotballen, og er en gjennombruddssterk målscorer som fortsatt er veldig sulten på å prestere. Vi er veldig glade for at han ønsker å ta nye steg i Strømmen IF, sier Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist til klubbens hjemmeside.

Sellin har signert en 1.5 års kontrakt i Strømmen.

– Jeg er virkelig stolt over å ha fått være en del av FFK i 1.5 år. Det er et fantastisk engasjement der få i Norge matcher, og jeg er heldig som har fått være en del av det og fått oppleve atmosfæren og trykket det bærer med seg. Jeg har knyttet veldig gode bånd til flere i og rundt FFK og kommer til å savne mange. Jeg ønsker alle i klubben masse lykke til med resten av sesongen, avslutter Kjell Rune Sellin.

Sellin har allerede spilt sin første kamp for Strømmen. Han spilte fra start da rødtrøyene vant 3-1 hjemme mot Jerv sist søndag.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS