Trønderfotball 2017

Kristoffer Løkberg nær Brann-exit

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Kristoffer Løkberg virker å være ferdig i Brann, og kan være på vei til Viking. Ranheim er også interessert.

Trønderen meldte overgang fra Ranheim til Brann i vinter, men oppholdet i Bergen har så langt ikke gått helt på skinner. Midtbanespilleren har bare startet fem seriekamper, og står med totalt 476 minutter på banen for rødtrøyene.

Brann er godt besatt på midtbanen, og vi må helt tilbake til første og andre serierunde for å finne sist Løkberg startet to seriekamper på rad.

I sommer har midtbanespilleren derfor blitt linket til flere andre klubber, og torsdag meldte Stavanger Aftenblad at Viking hadde fått et bud godkjent på Løkberg. Budet fra Viking skal ha ligget på rundt en million kroner. 27-åringen er imidlertid ikke klart å bli enig om sin personlige kontrakt med Viking, og er med i Brann-troppen som skal møte Ranheim til helga.

Nettopp Ranheim undersøker også muligheten for å hente Løkberg tilbake. Løkberg spilte for Ranheim helt fra 2011 og frem til i fjor, og er en svært populær mann i fjæra.

– Basert på denne saken kan jeg si at vi var lei oss da Løkberg dro fra oss. Når han drar til Brann, håper vi jo at han skal lykkes og være der. Så er det klart at dersom det er slik at det som skrives stemmer, vil det være naturlig at Ranheim er interessert i at han heller kommer til Trondheim enn drar til Stavanger, sier Ranheims daglige leder Frank Lidahl til Adresseavisen.

– Kristoffer er Ranheim inn til beinmargen, sier Lidahl.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS