Trønderfotball 2017

Levanger henter kantspiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Henrik Bellman lånes ut fra Östersund til Levanger.

20-åringen har trent med Levanger siden onsdag forrige uke, og trønderne kunne denne uken melde at de er enige med Östersund om en låneavtale for unggutten. Avtalen strekker seg ut sesongen. Kantspilleren fikk sin Levanger-debut som innbytter i går da trønderne tapte 0-3 hjemme mot Kvik Halden.

– Det her er bra for Henriks utvikling, og det føles bra at han får muligheten til mer spilletid. Henrik er en utrolig talentfull spiller som Östersund vil få mye nytte av fremover, sier svenskenes trener Ian Burchnall til Östersunds hjemmeside.

Bellman er født og oppvokst i Helsingborg. Han står med hele 36 aldersbestemte landskamper for Sverige, men har slitt med spilletiden i Östersund. Han har bare fått to veldig korte innhopp i Allsvenskan denne sesongen. Nå skal han derfor hjelpe Levanger.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS