Trønderfotball 2017

Ny midtbanespiller klar for Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Vegard Erlien har signert en permanent avtale med Ranheim.

– Han har hatt en fin reise, etter tiden i Rosenborg har han fått mye spilletid i Obosligaen for Sandnes ULF. Det er et tøft nivå å spille på. Nå mener vi sammen han er klar for å ta nye steg og et nytt eventyr med oss i Ranheim, sier Ranheim-trener Svein Maalen til klubbens hjemmeside.

Erlien kommer fra Byåsen i Trondheim, men meldte overgang til RBK som 17-åring. Her spilte han i fem sesonger før turen gikk videre til Sandnes Ulf. Han har på kort tid notert seg for hele 48 kamper for OBOS-laget, og blitt en sentral brikke for laget som i skrivende stund innehar 11.plassen på tabellen.

Nå tar han turen opp til Eliteserien. Kontrakten med Ranheim varer ut 2022.

– Han er god en mot en der han er flink til å dra seg forbi motspiller i høy fart, samtidig som han har en bra skuddfot som kan være en trussel i farlig situasjoner, sier Maalen.

Erlien spilte mest indreløper som junior, men har blitt omskolert til kantspiller i Sandnes Ulf.

– Det er vanskelig å gå rett fra juniorstall og inn på A-laget i en Eliteserieklubb, her ser vi Vegard har gjort en enorm innsats på Vestlandet i 1,5 år før han vender snuten hjemmover og Eliteseriekontrakt for Ranheim

Erlien er spilleklar da Ranheim tar imot Kristiansund kommende helg.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS