Trønderfotball 2017

Ørn får tøff motstand i semifinalen

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheimsorn.no

Trondheims-Ørn møter suverene Lillestrøm i semifinalen i NM.

Ørn imponerte da de slo Sandviken 4-2 hjemme på Koteng Arena i kvartfinalen onsdag denne uka. Nå har NFF satt opp semifinalene, og trønderne er også blitt satt opp med hjemmekamp i semifinalen etter å ha blitt trukket som første lag. Denne gang er det imidlertid sterkere motstand som står på motsatt banehalvdel.

Lillestrøm har vunnet cupen fire av de siste fem årene. De har også vunnet Toppserien fem år på rad, og topper tabellen også i år.

Trondheims-Ørn-trener Steinar Lein har likevel troen på at Ørn kan komme seg til en cupfinale for første gang siden 2014. Den gang var det nettopp Lillestrøm som stod på motsatt banehalvdel, og som kunne heve pokalen etter å ha vunnet 3-1.

– LSK er ikke så solide som de har vært tidligere, de har mistet noen spillere, og det tar tid å sette et nytt lag. I en enkeltkamp er det mulig, vi har matched alle topplagene på hjemmebane, så hvorfor ikke, sier Lein til Aftenposten.

I den andre semifinalen møtes Arna-Bjørnar og Vålerenga. Ørn- Lillestrøm spilles 26.oktober på Lade.

Trondheims-Ørn – LSK kvinner 26/10 kl. 13:00

Arna-Bjørnar – Vålerenga 27/10 kl. 13:00

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS