Trønderfotball 2017

Sørloth formaliteter unna ny klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Alexander Sørloth er svært nær en overgang til den tyrkiske toppklubben Trabzonspor.

Sørloth ble solgt fra Midtjylland til Crystal Palace for over 100 milloner kroner i 2018, men trønderens opphold i den engelske klubben har ikke blitt noen suksess. Han har slitt med skader, og fått minimalt med spilletid i Premier League. Denne våren var han derfor utlånt til Gent, og nå tyder alt på at 23-åringen tar turen videre til Tyrka.

Det er VG som først meldte om overgangen.

Palace og Trabzonspor skal være enige om en avtale, og Sørloth ankom Tyrkia natt til lørdag for å forhandle om sine personlige betingelser. Han ble tatt imot av en haug med supportere da han landet i Tyrkia, som tente bluss og lagde mye støy da trønderen passerte på vei ut av flyplassen.

Sky Sports melder at bare formaliteter gjenstår før overgangen er klar. Det er ikke klart om det er et utlån eller salg.

Trabzonspor endte på fjerdeplass i tyrkisk Süper Lig forrige sesong.

NB: Far Gøran Sørloth tilbrakte også en sesong i Tyrkia. Han spilte for Bursaspor fra 1993 til 1994.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS