Trønderfotball 2017

Sterk Ørn-seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims Ørn

Trondheims Ørn spilte 76 minutter med en spiller mindre, men vant likevel 2-1 borte mot Kolbotn. Dermed fortsetter Ørn sin sterke bortestatistikk.

Det var bare spilt 17 minutter da Ina Kamilla Lundereng Vårhus måtte forlate banen med direkte rødt kort.  Da hadde Kolbotn allerede tatt ledelsen 1-0, og sjansen for seier i høstsesongens førtste kamp virket plutselig veldig liten for Ørn. Men trønderne kjempet seg tilbake i kampen, og snudde oppgjøret etter pause.

21 minutter ut i 2. omgang sørget Elen Sagmo Melhus for utligning. Utover i omgangen vippet kampen frem og tilbake, og så ut til å ende med uavgjort. I det 89. spilleminutt dukket imidlertid Emilie Bragstad opp, og satte inn 2-1.

Dermed tok Ørn en svært sterk borteseier, og klatrer opp til 7.plassen på tabellen. De står nå med 12 poeng på 10 kamper, og har syv poeng ned til nedrykksstreken.

Gårsdagens seier var Ørns tredje borteseier denne sesongen. De har fortsatt ikke vunnet en eneste kamp på hjemmebane. Statistikken viser også at Ørn bare har scoret en scoring på hjemmebane, men nå står med 9 scoringer på bortebane.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS