Trønderfotball 2017

Tagseth med solid debut for RBK 2

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Med en god Edvard Sandvik Tagseth på midtbanen vant Rosenborgs andrelag vant hele 9-0 mot Raufoss 2 mandag kveld.

I strålende sensommervær på Lerkendal kunstgress var det RBK 2 som tok kommandoen fra start i kveldens serieoppgjør, og det ble raskt klart at alle poengene kom til å bli værende i Trondheim. Mens RBK 2 topper tabellen ligger Raufoss på nedrykksplass, og nivåforskjellen ble tydelig på banen.

Allerede etter 20 minutters spill ledet RBK 3-0, og resten av matchen var det egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Rosenborg stilte med nysignerte Edvard Sandvik Tagseth på midtbanen, og unggutten fra Frosta leverte en svært solid kamp. Han satte inn kampens andre mål etter en glimrende enkeltmanssprestasjon, og spilte jevnlig opp medspillere i gode posisjoner.

Verdt å merke seg er det også at Warren Kamanzi og Franklin Nyenetue begge kunne notere seg for hat-trick. Mikael Tørset Johnsen var også solid på midtbanen, og noterte seg for en scoring. Det siste målet ble scoret av Daniel Flaathe-Simonsen.

Rosenborg fortsatte å angripe gjennom hele oppgjøret, og ga seg ikke før resultatet var 9-0.

Kveldens seier betyr at Rosenborgs andrelag topper sin avdeling i 3. divisjon, tre poeng foran Ranheim 2 som også vant sin kamp i kveld mot Steinkjer. Den kampen endte 3-2.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS