Trønderfotball 2017

Tre spillere forlater Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Granit Buzuku, Govend Haidar og Mosa Doboyou er ferdige i Levanger.

Alle spillerne ble hentet i vinter, men med unntak av Buzuku ble det minimalt med spilletid på førstelaget. Granit Buzuku har derimot vært en av de viktigste nysigneringene Levanger gjorde i vinter, og har vært en del av kapteinstrioen. At han nå likevel forlater klubben, begrunner han med familiære forhold.

– Jeg har trivdes kjempebra i Levanger siden dag 1, både med laget og med trenerne som har hjulpet meg med å utvikle meg, sier Buzuku til Levangers hjemmeside.

– Det er trist å måtte forlate klubben og byen nå, men et nytt liv venter meg hjemme i Sundsvall. Men vår reise tar absolutt ikke slutt her og jeg håper å kunne komme tilbake til Levanger en vakker dag. Jeg kommer til å følge Levanger som om jeg selv skulle ha spilt, fortsetter han.

Govend Haidar hadde bare amatørkontrakt med Levanger, og jobbet ved siden av fotballen. Han hadde ingen jobb til høsten, og fant dermed ut at han måtte forlate klubben.

– Det er synd at jeg ikke fikk vist meg mer frem for supporterne og hjelpe laget ytterligere. Jeg ønsker dem lykke til inn mot høsten og jeg er sikker på at de kommer til å havne høyt på tabellen tilslutt, sier Haidar.

Mosa Doboyou sin kontrakt er terminert av personlige årsaker. Doboyou var inne i sin andre periode i klubben, men fikk aldri spilletid for førstelaget. Han var imidlertid en viktig brikke for Levanger 2 i 4.divisjon.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS