Trønderfotball 2017

Voll-dobbel sikret Levanger-seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

To scoringer av Vegard Voll og en av Badr Rahhaoui sørget for Levanger-seier over Byåsen lørdag ettermiddag.

Byåsen ligger helt på bunnen av tabellen i 2.divisjon, og har ikke vunnet en eneste kamp siden det omvendte oppgjøret mot nettopp Levanger 2.juni. I dagens kamp på Byåsen Arena var banespillet lenge jevnt, men det var til slutt Levanger som kunne stikke av med alle poengene.

Vegard Voll sendte Levanger opp i ledelsen 22 minutter ut i oppgjøret, og samme mann doblet ledelsen da det var spilt 66 minutter. Begge målene kom etter innlegg på bakre stolpe, hvor Voll hadde sneket seg unna markering.

Byåsens Robin Utseth Bjørnholm-Jatta reduserte til 1-2 etter 78 minutter, men Badr Rahhaoui fjernet all spenning med Levangers tredje scoring få minutter senere etter en flott kontring. Flere mål ble det ikke, og Levanger vant dermed 3-1.

Med dagens seier klatrer Levanger opp til 5.plass på tabellen, mens Byåsen fortsatt ligger helt sist. 9 poeng skiller opp til trygg plass.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS