Trønderfotball 2017

– 4-0 er ikke ett mål for mye

  • Trønderfotball
Foto: Blinks Twitterkonto

Stjørdals-Blink var overlegne hjemme mot Arendal, og vant til slutt 4-0. Dermed tok de et nytt steg mot opprykk.

– I dag spiller vi ut Arendal. Vi er så mye bedre enn dem at 4-0 er ikke ett mål for mye. De har knapt avslutning på mål, det var bare en liten periode i første omgang de var litt på vei inn i kampen, men fra 1-0 og ut er det klasseforskjell på lagene, sier en glad Blink-trener Roar Vikvang til klubbens Twitterkonto.

Trønderne kom til dagens oppgjør med fem seire på sine siste seks kamper, og gikk rett i strupen på Arendal. Sondre Hopmark Stokke trillet inn 1-0 etter 24 minutter, før Sondre Sørløkk dundret inn 2-0. Sander Erik Kartum var strålende gjennom hele omgangen, og like før pause fikk han æren av å sette inn 3-0. Dermed var kampen avgjort.

– Jeg sa til guttene før kampen i dag at det de har levert på trening denne uka er noe av det beste jeg har sett, og jeg sitter med følelsen av at vi blir bedre uke for uke. Jeg ga de utfordringen om å gå ut der å spille sesongens beste kamp, og jeg tror faktisk vi gjør det, spesielt om man tar motstanderen i betrakning.

Andre omgang ble en transportetappe, der Arendal aldri var i nærheten av å skape spenning. Sondre Hopmark Stokke satte inn 4-0 etter en corner, og Blink tok en svært komfortabel hjemmeseier.

– Nå tror jeg Stjørdals Blink rykker opp. De har mer kvalitet i laget enn Kvik Halden, og det er de to lagene det står mellom. De var bedre enn oss i alle spillet faser, sier en ærlig Arendal-trener Steinar Pedersen til Arendals hjemmeside.

Dermed vant Blink begge oppgjørene denne sesongen mot Arendal 4-0. 350 tilskuere fulgte dagens oppgjør på Nye Blinkbanen.

– Vi gjør unødvendige feil og serverer Stjørdals Blink det første målet ved å spille på oss et helt unødvendig brudd på egen halvdel. Men det er ikke bare for enkle baklengsmål som gjør at vi taper i dag. Stjørdals Blink fremstår som mer sultne enn oss, de vinner alle de avgjørende duellene og de har et sterkt kollektiv som blir bedre av noen svært gode enkeltspillere, oppsummerer Steinar Pedersen.

Blink topper fortsatt tabellen i 2.divisjon, med to poeng ned til Kvik Halden på andreplass. Fredrikstad følger fem poeng bak.

 

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS