Trønderfotball 2017

– Det er så enormt fortjent

  • Trønderfotball

Ranheim vant komfortabelt 3-0 over Fram Larvik i kveldens kvartfinale i cupen, og er nå bare en kamp unna cupfinale.

– Semifinale i cupen var jo noe man snakket om før i tiden, men nå er vi der, og det er så enormt fortjent. Vi slipper til noen sjanser etter hvert, men vi dreper jo i praksis kampen når vi setter 3-0, oppsummerer en glad Ranheim-trener Arnstein Røen til klubbens hjemmeside.

Mens Ranheim har slitt med poengfangsten i serien, og i skrivende stund ligger på direkte nedrykksplass, har trønderne prestert langt bedre i cupen. I forrige cuprunde knuste Ranheim Brann hele 4-0, og i kveld var det Fram Larvik som fikk unngjelde.

2.divisjonslaget Fram Larvik la seg lavt i banen og lot Ranheim ha ball, og blåtrøyene slet lenge med å skape de største sjansene. Men etter 41 minutter stanget Michael Karlsen ett innlegg i mål, og når Mads Reginiussen på heldig vis satte inn 2-0 kort tid etter var mye gjort.

Fram Larvik hevet seg etter pause, men Ola Solbakken ble likevel omgangens eneste målscorer etter ett innlegg fra Vegard Erlien. Ranheim vant 3-0. Dette var trøndernes første seier på seks kamper.

Cupfinalen spilles på Ullevaal stadion 8. desember.

Kampfakta:

Ranheim-Fram Larvik 3-0 (2-0)

Mål:
1-0 Karlsen 41′
2-0 Reginiussen 43′
3-0 Solbakken 61′

Laget:
Barli – Alseth, Kvande, Furu, Heggem – Skarsem, Valla Dønnem, Reginiussen (Mateo Lopez 83′) – Erlien, Karlsen (Sollie Rønning 76′), Solbakken (Foosnæs 69′)

Gult kort Ranheim: Kvande, Alseth, Valla Dønnem

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS