Trønderfotball 2017

– Det føles litt enkelt

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheimsorn.no

Trondheims-Ørn leverte lenge en solid defensiv kamp borte mot suverene Lillestrøm, men to cornermål senket trønderne.

– Det er litt irriterende. Vi har sluppet inn mye mål på dødballer i år, og det føles litt enkelt. Hvis ikke kunne vi klart uavgjort her, sier Trondheims-Ørns kaptein Mali Lilleås Næss til VG. 

Lørdag reiste Trondheims-Ørn til Lillestrøm for å møte serielederen, og selv om LSK Kvinner stort sett styrte kampen fremstod Ørn solide bakover. De lå med mange spillere bak ballen og dekket mye rom, men sviktet på cornere.

Sophie Roman Haug sendte Lillestrøm opp i ledelsen etter det første hjørnesparket, mens Isabell Bachor headet inn 2-0 etter et hjørnespark kvarteret før slutt. Ørn hadde et par gode muligheter, blant annet et skudd i tverrliggeren, men klarte ikke å sette ballen i mål.

– Vi forsvarer oss godt og spiller fin fotball. Vi er nærme, men ikke dyktige nok. Vi får to hundreprosentsjanser på slutten som vi ikke scorer på. Dette er jo den vanskeligste bortekampen i året, og vi visste vi ikke kom til å få mange sjanser. Men vi føler samtidig at i dag kunne vi fått med oss noe. Så vi er litt skuffet, sier Ørn-trener Steinar Lein til Adresseavisen.

LSK Kvinner tok dermed sin åttende strake seier, og topper Toppserien etter 14 spilte serierunder. For Trondheims-Ørn er avstanden ned til kvalikplass nå bare ett poeng. Trønderne står med 15 poeng, mens Lyn på kvalikplass har 14. Det kan dermd gå mot en i overkant spennende høst på Lade.

Ørn skal faktisk møte Lillestrøm to ganger til denne sesongen. Den neste matchen finner sted allerede om to uker og det siste er semifinalen i cupen. Den kampen spilles 26.oktober.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS