Trønderfotball 2017

– Det har vært en åpen dialog

  • Trønderfotball
Foto: Kristiansundbk.no

Torgil Gjertsen er på utgående kontrakt hos Kristiansund. Nå drømmer han om Rosenborg.

Den tidligere Strindheim-spilleren ble hentet til Kristiansund fra Ranheim i 2017, og har gjort sakene sine bra i den mørkeblå trøya. Han har totalt notert seg for 63 kamper og 11 mål for Eliteserieklubben, men har valgt å avvente å forlenge kontrakten som går ut 1.januar 2020.

Gjertsen innrømmer at han gjerne vil prøve seg i utlandet, men sier at også en overgang til Rosenborg ville vært en drøm.

– Jeg fikk et kontraktstilbud fra Kristiansund i sommer, som jeg valgte å avvente litt med. Jeg har verken avslått det eller godtatt det. Så får jeg se når sesongen nærmer seg slutten, sier han til Eurosport.

27-åringen hadde en lang vei til toppfotballen, og ble Eliteseriespiller uten å ha vært innom noe kretslag eller akademi. Han jobbet seg gradvis oppover fra Melhus til Strindheim og deretter til Ranheim, før han ble hentet til Eliteserien og Kristiansund. Nå er han klar for neste steg.

– Jeg har noen mål og drømmer jeg håper å kunne oppfylle, og jeg føler timingen kan være bra for det nå, sier han til Adressa.

Det var Adressa som først meldte saken, og her bekrefter Gjertsen at han har vært i kontakt med Rosenborg. Han sier en overgang hit ville vært en drøm.

– Det er det jo absolutt. Jeg er oppvokst som RBK-supporter, og som trønder er RBK en naturlig drøm og mål. Om jeg får muligheten til noe sånt, hadde det vært kjempeinteressant, sier kantspilleren.

Trønderen har spilt 21 kamper for Kristiansund denne sesongen. Han står bak 4 målgivende, men har ikke kommet på scoringslista.

Gjertsen sier han vil ta en avgjørelse om fremtiden til vinteren.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS