Trønderfotball 2017

– Det kommer til å smelle

  • Trønderfotball
Foto: Nardofk.no

På lørdag møtes Nardo og Byåsen på Nissekollen.

– Det kommer til å smelle. Klisjen om at slike kamper lever sitt eget liv er til stede, og vi har trua på at vi skal dra dit for å hente tre poeng. Noe annet er uaktuelt, sier Byåsen-trener Erik Selnæs til klubbens Twitterkonto.

Nardo har så langt levert en solid sesong, og ligger på 8.plass etter 19 spilte serierunder. For Byåsen er situasjonen langt verre. Etter stortap mot Arendal forrige helt står trøndere nå med 11 strake kamper uten seier, og ligger helt nederst på tabellen.

Nardo er derfor klare favoritter foran lørdagens oppgjør. Nardo tapte også forrige seriekamp, og trener Tormod Bjerkeset sier til Nardos Facebookside at han håper spillerne kan slå tilbake mot Byåsen.

– Nå skal vi mønstre skikkelig inn mot Byåsen på lørdag og er innstilt på å slå voldsomt tilbake på Nissekollen på lørdag. Den kampen kan ikke komme fort nok!

Nardo har lagt opp til mye arrangementer rundt kampen, og arrangerer Fanzone lørdag formiddag.

Nardo – Byåsen: Lørdag 14.september 16.00 på Nissekollen 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS