Trønderfotball 2017

– Det var en vanlig kamp

  • Trønderfotball
Foto: Fotball.no

Alexander Tettey tar ikke av etter å ha vært kaptein på Norwich-laget som vant mot Manchester City.

– Jeg vil ikke snakke om City-kampen som at jeg har vunnet VM. For folk virker det som at jeg har vunnet VM-gull. Jeg har ikke vunnet VM-gull! Det var en vanlig kamp. Vi spilte mot et godt, godt lag som vi klarte å slå. «That’s it!», for min del. Jeg skjønner at folk er litt hysteriske, men jeg er ikke en helt, sier Alexander Tettey til VG. 

Trønderen spilte sin første kamp fra start for sesongen da Norwich tok imot Manchester City på Carrow Row forrige helg, og leverte en strålende kamp i sin dype midtbaneposisjon. Norwich vant til slutt kampen oppsiktsvekkende 3-2, og Tettey forteller om en stolt gjeng i garderoben etter kampslutt.

– Alle spillerne deres hver for seg koster jo mer enn hele laget vårt. Det er sånn klubben vil ha det, og det virker som det fungerer. Du finner alltid gode spillere som ikke koster penger, som kan utvikles. Det er sprøtt. Det er helt sprøtt. Men det er måten å gjøre det på, sier Tettey.

Les også: Tettey med første hele kamp på 10 måneder

Tettey hadde ikke startet en kamp siden 5. mai, men virket ikke noe kamprusten mot City. Han forteller om  stor glede etter kampslutt, men sier ting fort går videre i fotball.

33-åringen spilte faktisk sin første hele tellende kamp siden februar, og skaffet corneren som sendte Norwich opp i ledelsen.

– Jeg var litt i sjokk. Men det er borte nå. Langt, langt borte. Det går fort over når man har vært med så lenge. Det er ingenting som sitter så lenge lenger, sier Tettey til VG.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS