Trønderfotball 2017

Første seier på 14 kamper

  • Trønderfotball
Foto: Fredrikstadfk.no

Simen Nordskag scorte kampens eneste mål da Byåsen tok sesongens tredje seier borte mot Moss.

Byåsen har hatt en svært tøff sesong, og ligger helt sist på tabellen når sesongen nærmer seg ferdig. De kom til gårsdagens kamp mot Moss på Melløs stadion med 13 strake kamper uten seier i bagasjen, men etter å ha kjempet hardt gjennom samtlige 90 minutter klarte trønderne endelig å sikre tre poeng.

Simen Nordskags mål etter 70 minutter skulle vise seg å bli kampens eneste scoring, og dermed vant Byåsen 1-0 i Moss.

– Byåsen blir belønnet for innsatsen gjennom 90 minutter. Byåsen er ikke noe dårlig lag, de spilte 0-0 mot Fredrikstad og har spilt jevnt mot mange andre lag i det siste, men vi var ikke på det nivået vi burde i dag. Jeg tror ikke vi undervurderte dem, men jeg må snakke med spillerne for å høre hva som gikk galt, sier Moss-trener Mario Jović til Moss sin Facebookside.

Men seier til tross, Byåsen ligger fortsatt helt nederst på tabellen i 2.divisjon avdeling 1. De står med 13 poeng på 22 kamper, og har en avstand på 10 poeng opp til Brattvåg på trygg plass.

Med fire gjenstående kamper av, deriblant en kamp mot nettopp Brattvåg, er det ikke matematisk umulig å berge plassen. Men da må Byåsen dra opp en sluttspurt av de helt sjeldne.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS